Mor ofegat a Guardamar del Segura un veí d’Encamp de 39 anys

Un veí de 39 anys d’Encamp ha mort aquest dimarts a la platja de les Ortigues de Guardamar del Segura, segons ha informat la Creu Roja de Guardamar, que ha explicat l’operació de rescat i el dispositiu de recerca des del moment en què es va donar per desaparegut.

L’home, de nacionalitat portuguesa, que estiuejava a la zona amb la família, va començar a ser buscat cap a les 13 hores. Després de ser trobat, quatre hores i mitja més tard, malgrat intentar reanimar-lo, es va certificar finalment la defunció.

L’alerta la van rebre els serveis d’emergència a les 12.45 hores. Hauria estat la filla del difunt la que hauria avisat que havia perdut de vista l’home quan es banyaven en una zona propera a la sortida al mar de la sèquia de la Mata, al terme municipal de Guardamar. Al moment de la desaparició, l’aigua es trobava en calma.

Es va activar un dispositiu de recerca format per socorristes, motos aquàtiques, una embarcació de salvament marítim de la Creu Roja a Torrevella i bussos de la guàrdia civil i un helicòpter. El cos va ser traslladat a l’institut anatòmic forense per determinar les causes de la mort.