Mor l’home que ahir va ser donat per desaparegut

avinguda tarragona de santa coloma
Zona de Santa Coloma on ha estat localitzat el desaparegut (Google Earth)

L’home de 78 anys, que ahir es buscava per haver desaparegut del seu domicili, ha estat localitzat aquesta nit i, després de ser traslladat a l’hospital, ha mort cap a quarts de cinc de la matinada.

La Policia explica en un comunicat a les 1:10 hores es va rebre la trucada d’una dona, la qual manifestava que hi havia un home al riu -fora de l’aigua- a l’avinguda de Salou a l’altura del núm. 55 d’Andorra la Vella, i que possiblement seria la persona recercada. Serveis mèdics, bombers i Policia van assistir al lloc i es van començar les tasques de reanimació oportunes, ja que la persona presenta una hipotèrmia important. Segons la Policia, no es constaten indicis de criminalitat.

Segons un comunicat del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, l’home, ha estat trobat amb parada cardiorespiratòria i amb hipotèrmia greu, se l’ha traslladat al Servei d’Urgències on hi ha arribat a a les 02:20 i se li practica maniobra de RCP avançada (recuperació cardiorespiratòria) durant dues hores i finalment s’ha certificat la seva mort.

El Servei de Policia va emetre ahir un comunicat avisant de la desaparició d’Antonio Teixeira Pinto, de 78 anys. L’home, que patia Alzheimer, residia al Principat des de feia dos mesos al domicili de la seva filla ubicat a Santa Coloma. Ahir va sortit al carrer sense avisar a ningú i finalment aquesta mitjanit ha estat localitzat a la zona del riu a Santa Coloma.

El Cos de Policia agraeix, en el comunicat d’aquest dimecres, la col·laboració ciutadana i dels mitjans de comunicació, ja que en el llarg del dia s’han rebut diverses trucades en relació a la persona desapareguda.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES