Mor inesperadament Jaume Sansa, actual vicepresident del Consell Superior de la Justícia. Sansa va ser nomenat pel cap de Govern. Tenia una llarga trajectòria professional en el món de l´advocacia. Entre el 1991 i el 1993 va ser degà del Col·legi d’Advocats.

Jaume Sansa ha mort aquesta matinada als 72 anys a causa d´una insuficiència cardíaca. Advocat de professió, era actualment vicepresident del Consell Superior de la Justícia. Va accedir al càrrec el 2011 nomenat pel cap de Govern. Com la resta dels membres del màxim òrgan judicial, es trobava al final del seu mandat, que conclou aquest octubre.

El president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, ha destacat la seva implicació en tots els temes en què l´òrgan ha treballat durant aquests cinc anys i mig, des de la nova seu de la justícia al servei d´inspecció. “L’interessava tot, perquè és del ram del dret. A més a més, amb molta passió a les discussions”, destaca. Tot i això “era menys present l’últim any” perquè “es trobava cansat”.

Sansa tenia una llarga trajectòria professional en el món de la justícia. De fet, era l´únic membre del Consell Superior que s’hi dedicava professionalment. Continuava exercint com a advocat al bufet professional que comparteix amb la filla i el gendre. Jaume Sansa va ser degà del Col·legi d´Advocats entre el 1991 i el 1993. El Govern haurà de decidir ara si nomena un altre persona per al càrrec pel que resta de mandat.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada