El motorista que havia resultat ferit greu en l’accident de dues motocicletes, aquest dimecres a Santa Coloma, ha mort a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell cap a les 21 hores. El cap de guàrdia de l’hospital ha informat que l’home, un andorrà de 33 anys, havia patit ferides molt greus, tenia una fractura complexa de pelvis, una ferida oberta al flanc dret, un hemoneumotòrax i un xoc hemorràgic, i no s’ha pogut fer res per salvar-lo. L’altre motorista implicat, un home andorrà de 23 anys ha resultat ferit lleu, amb contusions.

L’accident ha tingut lloc aquest dimecres poc després de les 16.30 hores a l’avinguda de Santa Coloma. La Policia ha informat que dues motocicletes, una Harley Davidson Heritage Softail i una Honda CB600 d’alta cilindrada, han patit una col·lisió lateral. Segons han informat fonts presencials, la motocicleta Harley Davidson sortia de la benzinera per incorporar-se al carril de pujada cap a Andorra la Vella quan la motocicleta Honda, que presumiblement circulava a gran velocitat venia en direcció contraria sense que el conductor de la Harley hagi tingut temps de veure-la. Les dues motos han col·lidit lateralment i el conductor de la motocicleta Honda, andorrà de 33 anys, ha caigut a la calçada, arrossegant-se fins a topar amb un mur de pedra de la voravia, i ha resultat greument ferit. L’home ha estat traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell on se l’ha operat d’urgència, però el cap de guàrdia ha informat que no s’ha pogut fer res per salvar-lo i ha mort a quiròfan cap a les 21 hores.

L’altre motorista, un home andorrà de 23 anys, ha resultat ferit greu amb contusions.

L’accident ha obligat a tallar la circulació a l’avinguda Santa Coloma en ambdós sentits de la marxa i això ha provocat importants retencions a l’avinguda Salou i l’avinguda Tarragona que s’han allargat fins passades les 19 hores.