Dilluns dia 30 de juliol, al Palau episcopal de la Seu d’Urgell, el Copríncep episcopal d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, ha rebut la visita de comiat de l’Ambaixador d’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio de Balanzó, que ocuparà el càrrec d’Ambaixador representant permanent d’Espanya al Consell d’Europa. L’Ambaixador ocupava el càrrec des de 2014.

La trobada ha servit per fer un breu balanç de les relacions bilaterals entre Andorra i Espanya durant els quatre anys que Montobbio ha desenvolupat les funcions d’Ambaixador a Andorra i que van tenir un punt rellevant en la visita oficial del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, al Copríncep episcopal d’Andorra, el 7 de gener de 2015, i que va ser la primera visita oficial d’un president del Govern espanyol al Principat d’Andorra.

Manuel Montobbio és doctor en ciències polítiques, llicenciat en dret i ciències econòmiques i diplomat en alts estudis europeus pel Col·legi de Bruges. Ha estat destinat a les ambaixades d’Espanya a el Salvador, Indonèsia, Guatemala i Albània, on va ocupar el càrrec d’Ambaixador. També ha desenvolupat tasques com les de director del Programa Comunitat Europea-Amèrica Llatina, al Ministeri d’Afers Exteriors Espanyol, o les de director del gabinet del Secretari d’Estat d’Assumptes Exteriors. És cavaller de l’ordre d’Isabel la Catòlica, oficial de l’ordre del Mèrit Civil i és posseïdor de la Medalla de Gratitud de la República d’Albània.

Text i foto Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada