Montferrer demanarà a Ana Pastor sobre l’increment de trànsit a l’N260 per l’aeroport

montferrerLa Plataforma d’afectats per l’encreuament de Montferrer adreçarà una carta, aquest proper dilluns, a la ministra de Foment espanyola, Ana Pastor, per demanar-li si s’ha tingut en compte l’increment de trànsit a la N260 que pot comportar l’aeroport Andorra – La Seu. Segons ha explicat el portaveu de la plataforma, Lluís Mera, celebren la bona notícia que és l’obertura de l’aeroport però els preocupa que amb l’increment de transit hi pugui haver un augment d’accidents. Per aquest motiu recorden a la ministra el compromís que va manifestar la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, de construir una rotonda a la cruïlla de Montferrer durant el 2014.

Lluis Mera ha explicat que la carta és en nom de la Plataforma d’afectats per l’encreuament de Montferrer, i que aquest mateix dilluns s’entregarà a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell perquè es faci arribar a la ministra de Foment espanyola, Ana Pastor.

En el text que la plataforma també ha fet arribar als mitjans de comunicació, els veïns de Montferrer recorden que porten molt de temps reclamant la rotonda de la cruïlla que consideren molt perillosa. Així, demanen si s’ha tingut en compte l’increment de trànsit que comportarà l’aeroport, amb vols de fins a 50 persones, en ‘aquest encreuament que ja per si mateix és molt perillós i amb constants accidents’. Per aquest motiu recorden el compromís de la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, de tirar endavant la construcció de la rotonda durant el 2014.