El dilluns 6 d’octubre, a l’Escola d’Art  i a l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella, comencen dos monogràfics.

A l’Escola d’Art s’hi oferirà un monogràfic de Fotografia digital bàsica, tots els dilluns i dimecres, de les sis de la tarda a les vuit del vespre, del 6 d’octubre i fins al 19 de novembre.

L’Aula de Teatre proposa un “Micromonogràfic” sobre “El Monòleg”, que tindrà lloc els dilluns 6, 13 i 20 d’octubre, de les nou del vespre a les onze de la nit.

Les inscripcions poden formalitzar-se al Centre Cultural la Llacuna, mitjançant correu electrònic a: cultura@comuandorra.ad i per telèfon al número 874960.

Escola d’Art d’Andorra la Vella

L’Escola d’Art d’Andorra la Vella ofereix un ensenyament de qualitat per aprendre i gaudir les diferents disciplines artístiques que s’hi imparteix.

El conjunt de professionals que formen aquesta escola ajusten els continguts dels cursos i dels tallers a les necessitats de cada alumne, en funció dels seus interessos i de l’edat. Els més menuts poden iniciar-se en les diferents arts plàstiques i els adults poden accedir a cursos, en format de “taller obert”, que permeten un aprofundiment en la pràctica setmanal, amb sessions de dues hores o bé cursets monogràfics i micromonogràfics específics de les diferents disciplines. Els alumnes que assoleixen una maduresa artística tenen la possibilitat d’exposar en espais del Centre Cultural la Llacuna.

MONOGRÀFICS DE L’ESCOLA D’ART

FOTOGRAFIA

Fotografia digital bàsica

Del 6 d’octubre al 19 de novembre.

Dilluns i dimecres de les 18.00 a les 20.00 hores

Preus: 84 € per a matriculats o amb el Carnet Jove i 120 € per a no matriculats

 

Lightroom i Photoshop (nivell mitjà)

Del 3 de novembre al 17 de desembre.

Dilluns i dimecres de les 20.00 a les 22.00 hores

Preus: 91 € per a matriculats o amb el Carnet Jove i 130 € per a no matriculats

 

Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella

L’Aula de Teatre i Dansa ofereix propostes adreçades a tots aquells infants, joves i adults interessats per les arts escèniques: el Teatre i la Dansa.

La seva vocació és formativa, però també té l’objectiu d’esdevenir un lloc de trobada i d’intercanvi creatiu.

Un equip de professionals imparteix la formació mitjançant diversos cursos d’iniciació, interpretació, monogràfics i dansa clàssica.

La culminació de les formacions es concreta en el muntatge i la representació de les obres i la participació en els festivals de fi de curs.

MICROMONOGRÀFIC DE L’AULA DE TEATRE I DANSA

EL MONÒLEG 

En el “Micromonogràfic” s’hi estudiarà l’evolució del monòleg en els escenaris. Des del monòleg teatral de Hamlet i el seu conegut “Ser o no ser…”, fins a l’estil “stand-up comedy”, nascut als anys 1930 als Estat Units i ara tant popular  entre el gran públic.

6, 13 i 20 d’octubre.

De les 21.00 a les 23.00 hores

Preus: 15 € per a matriculats i 24 € per a no matriculats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada