Monica Melcova protagonitzarà el segon concert del Festival Internacional Orgue&nd, organitzat conjuntament per l’Arxiprestat d’Andorra i l’Associació Amics dels orgues de les Valls d’Andorra.

El concert tindrà lloc a l’església arxiprestal d’Andorra la Vella el dimecres 12 d’agost, a les 21.30 h. Amb el títol Diàlegs amb la Monica l’organista proposa un programa amb obres estils diferents, finalitzant el concert amb una improvisació sobre un tema donat pel públic. L’entrada al concert és lliure amb col·lecta.

El present Festival que a partir d’aquesta edició anomenem Orgue&nd celebra setze anys de programació ininterrompuda des de l’any 1999 (amb més de 90 concerts) al voltant del món de l’orgue a Andorra. Orgue-&nd, fa referència a la unió de l’orgue amb altres instruments, o diferents propostes artístiques com pot ser el cinema, la paraula o altres manifestacions culturals.

Es proposa contractar a artistes de primer nivell en agrupacions sempre interessants i renovades sense renunciar a programar puntualment concerts per a orgue sol.

Aquesta nova edició del Festival proposa al públic una recreació sobre el tema del diàleg. Així il·lustrem i prefigurem aquesta proposta amb el diàleg entre la imatge i la música, entre l’orgue i la trompeta barroca o el clarinet, i també el diàleg entre la música moderna i l’antiga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada