bonellLa subsíndica general, Mònica Bonell, té la sensació que ‘la gent pensa que pel fet de fer esmenes qüestionem la feina del Govern, però la majoria de vegades es treballa en consens amb ells per tal de millorar les lleis que vénen del Govern’. Bonell ha fet aquestes declaracions al programa Ara i Aquí de RNA en una entrevista en què ha volgut contestar les veus de l’oposició que plantegen divergències entre el grup parlamentari i el Govern.

Bonell ha afegit que els partits de l’oposició ‘busquen controvèrsia, plantejar possibles fissures entre el Govern i el grup parlamentari’, quan acusen al grup parlamentari de no aprofitar l’àmplia majoria per tirar endavant més projectes sinó d’alentir-los, perquè ‘el grup parlamentari pot, i és el seu deure, intentar consensuar també un projecte de llei amb el sector implicat’,tot i que això ‘faci retardar aquell projecte de llei’.

La subsíndica també ha remarcat que ‘la responsabilitat del Consell General és que a l’hora de votar les lleis, aquestes estiguin el màxim de consensuades possible perquè a l’hora de la seva aplicació no presentin problemes’, tot i que ha reconegut que ‘tot i així de vegades mai acabes de sospesar l’impacte que tindrà la llei a la societat’.

En referència a la despenalització de l’avortament i a la recollida de signatures pel matrimoni homosexual, Bonell ha dit que ‘hi ha una sensibilitat al carrer que demana aquestes reformes’, però que des de DA ‘estem intentant trobar una solució, buscant un equilibri per donar resposta a les demandes dels ciutadans i també continuar defensant el Principat’.

La subsíndica també ha aprofitat l’entrevista per recordar que la setmana vinent es presentaran les noves webs del Consell General i la Casa de la Vall ‘amb la voluntat de fer més propera la institució al ciutadà’.

 

1 comentari

  1. Vet aquí una treballadora nata. El càrrec sembla fet a mida: 0 feina i un salari que és simplement insultant en els temps que correm. Aquesta ha trobat el seu lloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada