Molta merda a Can Barça

Aquesta Junta em recorda cada vegada més l’etapa viscuda al Barça, amb Nuñez de President, quan es va acomiadar Johan Cruff després de la desfeta de la final de la Champions d’Atenes.

En aquella ocasió, sense cap canvi de President ni de Junta, es van fer tots els possibles per esborrar el record de l’holandès volador i tota la feina que s’havia fet al llarg dels darrers anys.

La Junta actual, amb dos canvis de President, el primer i guanyador de les darreres eleccions al Club en Sandro Rosell i el segon, fruit de la “caguera” i fugida per la porta del darrera del seu antecessor, en Josep M. Bartomeu, semblen voler fer el mateix que es va fer en aquells anys, esborrar tota traça d’un equip que ens va meravellar a tots, culers i no culers.

Van arribar amb la rancúnia com a bandera, camuflat darrera d’un número de soci, amb uns interessos personals que han anat posant pel davant de l’interès general i sense seguir un full de ruta clar, sinó més aviat donant pals de cec a tort i a dret.

Què ens queda del Barça de les sis copes? Només el seu record, perquè el primer entrenador va marxar per incompatibilitat amb Sandro Rosell, el “cagón” tal i com l’ha anomenat el propi Hristo Stoixkov aquesta setmana, el segon malauradament va morir com tots sabem, l’estimat Txema Corbella acomiadat de males maneres després de més de trenta anys al Club, a l’igual que ha passat aquesta darrera setmana amb el director esportiu que ells mateixos van posar i al que tant he arribat a criticar no sense raó, un Puyol reconvertit que dimiteix als quatre dies d’acceptar un lloc de propaganda que no li encaixava ni amb calçador…

La llista és llarga i podríem parlar dels canvis tàctics que han anat a pitjor, del trencament del futbol base, de l’acomiadament del Project Manager Online als dos dies de la seva contractació per haver criticat la Junta feia mesos, o de la sanció de la FIFA per les irregularitats comeses sota la responsabilitat de l’actual President quan ostentava el càrrec de vicepresident esportiu.

Un entrenador que no sembla haver sabut guanyar-se el respecte del vestidor i que, amb la xuleria que sempre l’ha caracteritzat, s’està buscant la tomba en enfrontar-se a Messi, a qui l’afició prefereix per davant d’ell mil vegades. No vas bé noi!

Amb tot aquest enrenou, el currículum que acumulen i les grans divergències que hi ha entre els diferents directius, en “Barto” s’ha vist obligat, molt al seu pesar, a dir que convocarà eleccions a final de temporada… ja veurem si no se’n desdiu en cas de guanyar algun títol.

Per cert, Bon Any a tothom i visca el Barça!