Molt de nivell i alta participació en el concurs d’escultures de neu del Pas de la Casa

Ramon Masramon i Marc Sala, en la categoria professionals i amb l’obra “Entre murs”, i Aaron Pérez i Ondina Oliva, en la categoria estudiants i amb l’obra “Cami d’esperança”, han estat els guanyadors del concurs d’escultures de neu del Pas de la Casa. Els refugiats han estat els protagonistes de l’edició d’enguany, que ha assolit rècord de participació amb artistes del país, d’Espanya i França.

El jurat del concurs de les escultures de neu ho han tingut ben difícil per escollir l’obra guanyadora, en una edició en què s’ha assolit el rècord de participació amb 28 obres presentades i mig centenar d’artistes.

Amb la temàtica dels refugiats present en totes les obres, els escultors han representat amb les seves figures missatges de desigualtat, pobresa i soledat sobre una problemàtica universal que es repeteix.

Un vaixell partit en dos, la soledat d’un infant refugiat, un rostre demanant a crits ajuda, una mà amb un rellotge d’or fent de frontera o l’escultura interactiva ‘Escolta la meva veu’ en la qual el públic pot llançar missatges de suport als refugiats.

Les escultures s’han treballat a consciència durant tres dies i aquest migdia els artistes rebien els primers elogis del públic que s’ha afanyat a immortalizar les escultures abans que el sol les fongui i desfaci autèntiques obres d’art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.