molotov

Quan la televisió semblava entrar en una fase de lenta letargia, hem assistit a la resurrecció d’aquest aparell que durant dècades ha estat centre de les nostres vides i la nostra llar.

El televisor, la televisió, la caixa tonta està més viva que mai gràcies a l’aprofitament que ha fet aquesta tecnologia del món de les NNTT.

Actualment són moltes les possibilitats en aquest sector i d’entre elles volem destacar la llançada aquest mes de novembre per Jean-David Blanc, el fundador de AlloCiné, i Pierre Lescure, un dels artífexs de Canal +.

El nom del desenvolupament és Molotov TV i ha estat recentment presentat al Consell Superior Audiovisual de França.

En què consisteix aquesta nova forma d’entendre el món televisiu i què el fa diferent a la resta d’ofertes del sector? Molotov TV permet l’accés a més de 80 canals i als que s’afegeixin en un futur i, sense necessitat d’instal·lar descodificador de televisió, permet gestionar els continguts televisats amb la funció replay o la funció de gravar programes per veure’ls més tard. A més d’això Molotov TV permet fer llistes amb els programes que més agradin a l’usuari per a posteriorment compartir amb la resta d’usuaris. Disposa també d’un cercador amb el qual per exemple, tan sols buscant el nom d’un actor o una actriu, podrem accedir als continguts recents en què aparegui aquesta estrella de l’espectacle.

En resum, la televisió dubtosament morirà en breu ja que fa algun temps va deixar de ser ximple per convertir només en una caixa.

Per Tecnonews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada