Molines Patrimonis invertirà uns 10 milions d’euros en la residència per a la tercera edat a Escaldes

Molines Patrimonis  ha sol·licitat la llicència per la construcció d’un nou centre residencial per a la gent gran a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Mentre duri la tramitació de la llicència, es continuarà treballant en la redacció del projecte executiu que ha de permetre realitzar la licitació i l’adjudicació de les obres.

Segons el calendari previst, els treballs s’iniciaran el segon semestre del 2013 i el centre podria entrar en funcionament a principis del 2015.

El centre es construirà en una parcel·la de 1.125 metres quadrats propietat de Molines Patrimonis, coneguda com Salita i ubicada al carrer Josep Viladomat.

L’edifici ha estat dissenyat atenent els criteris d’eficiència energètica, qualitat i confort . Estarà dotat amb les més modernes instal·lacions, oferint un entorn càlid i còmode als seus residents, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida. També s’ha volgut integrar en el projecte trets arquitectònics distintius, com el disseny d’una façana principal singular, que doten al projecte d’una arquitectura atractiva en consonància amb el seu entorn immediat, enfront de Caldea.

El centre, d’uns 8.750 metres quadrats, tindrà una capacitat per a 144 places residencials i 20 més de centre de dia. S’estructurà en diferents unitats de convivència per poder oferir el servei especialitzat més adequat a cada resident, segons les seves necessitats i els seus diferents nivells de dependència, tant física com cognitiva.

La posada en marxa d’aquest nou centre residencial a Escaldes-Engordany significarà també la creació d’ uns vuitanta llocs de treball fixos i qualificats entre metges, infermeres, auxiliars de geriatria, psicòlegs, fisioterapeutes, personal administratiu o de manteniment i neteja entre altres.

La inversió total del centre residencial ascendeix a 9,9 milions d’euros.

Molines Patrimonis demostra amb aquesta iniciativa la seva confiança en el futur econòmic del país . Aposta una vegada més per projectes sostenibles, tant econòmicament com socialment, i que aporten un alt grau de valor afegit al conjunt del país.

 

1 comentari

Comments are closed.