El Govern ha aprovat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, la modificació del reglament d’aplicació de la Llei de radioafició i d’estacions radioelèctriques d’aficionat.

El nou text adequa al marc reglamentari actual als estàndards de la Unió Internacional d’Amateurs de la Radiodifusió (IARU) i regula el reconeixement de la Taula Nacional d’Assignació de Freqüències (TNAF) d’Andorra com a l’organisme que atribueix les freqüències.

D’altra banda, pel que fa a les propietats de les llicències, aquestes seran personals i instransferibles i renovables cada cinc anys, enlloc de la renovació anual que es produeix actualment. Pel que fa a la Unió de Radioaficionats d’Andorra (URA), aquest ens podrà divulgar la radioafició en esdeveniments, centres d’ensenyament, etcètera.

En matèria de control i seguretat, s’introdueixen canvis com ara el control de l’ús per part dels radioaficionats visitants, la distribució i atorgament de les xifres de codificació i l’ampliació dels senyals de socors i emergència d’acord als codis que la IARU recomanar reservar en la radiodifusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada