El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la publicació al BOPA del text refós de la Llei de propietat horitzontal. El text inclourà les darreres modificacions aportades a la llei arrel de l’aprovació de la Llei de foment del vehicle elèctric.

La Llei de propietat horitzontal, del 30 de juny del 2004, es va modificar amb la recent aprovació de la Llei de foment del vehicle elèctric, del 10 de març del 2016 per tal de facilitar la instal·lació de punts de càrrega als aparcaments privats en edificis amb comunitats de propietaris. Així, es va ampliar el dret de tot propietari a utilitzar les zones comunes per connectar els punts de càrrega per a vehicles elèctrics instal·lats a les places d’aparcament o en altres zones als comptadors d’electricitat existents. A més, es permet la instal·lació de dispositius que permetin conèixer el consum específic d’aquests carregadors.

La mateixa Llei de foment del vehicle elèctric ja preveia que en tres mesos a comptar des de la seva entrada en vigor, que va ser el passat 7 d’abril, s’hauria de publicar el text refós de la Llei de propietat horitzontal, amb l’objectiu de garantir la claredat en la consulta del text i de preservar la seguretat jurídica. Per aquest motiu s’ha aprovat la publicació al BOPA d’aquest text refós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada