mobles modulars

Si no us agrada cenyir-vos als mobles preestablerts, la millor opció per moblar casa vostra són els mobles de disseny modular. Aquest mobiliari consisteix en un sistema de peces que es poden col·locar de formes diferents en l’espai, amb l’avantatge d’aconseguir diverses solucions decoratives amb un únic conjunt de mobles que es poden anar adaptant segons les necessitats de l’espai.

Aquest tipus de mobiliari és el que proporciona majors avantatges quan es tracta de moblar espais petits, però també quan es vol canviar sovint la disposició de les coses dintre de casa.
A l’hora d’escollir solucions modulars el fonamental és la varietat, no només en les formes, sinó també que ofereixin diferents opcions d’ús, ja que d’això dependrà que s’adaptin millor a l’espai i a la vostra forma de vida.

També és important que valoreu que es pugui aprofitar l’espai no només de forma horitzontal sinó també verticalment. Hi ha solucions basades en mòduls que són molt pràctiques, sobretot quan es tracta de volums bàsics com cubs o altres poliedres amb costats perpendiculars, que podreu combinar de qualsevol manera perquè els contorns són de geometria semblant. Entre el mobiliari modular és possible trobar butaques, sofàs, escriptoris, prestatgeries, cuines…

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada