mobles-anticsLa decoració rendeix homenatge al moble antic i li atorga un lloc especial a la llar, on conviu amb l’art contemporani i el disseny actual. L’armari, que pren el seu nom de l’edat mitjana, ja que al seu interior es guardaven armes i armadures, recupera el seu valor ornamental, i és protagonista dels espais que ocupa (un menjador, una sala, una habitació, i fins i tot un bany), gràcies als dissenyadors i decoradors.

Les antiguitats són atemporals, no passen de moda i cada moble o objecte enriqueix l’espai on es col·loca, omplint-lo d’elegància i autenticitat. A més, les antiguitats combinen i s’acoblen a la perfecció amb els diferents estils i tendències, sense treure protagonisme a d’altres objectes o mobles.Pel fet de tractar-se d’armaris antics, peces molt especials, és important escollir-los amb compte. En invertir en una antiguitat cal certificar-ne l’autenticitat i seleccionar una peça que sigui afí a l’estil i als gustos del comprador.

Una clau que permet distingir un armari antic d’un de modern és que la construcció del primer és en forma de “trencaclosques”, ja que cada part de l’armari (portes, taulers, calaixos) encaixen les unes amb les altres, sense cargols, ni claus, ni frontisses.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada