Mobilitat preveu 40.000 vehicles aquest cap de setmana de l’1 de novembre

Mobilitat ha fet una previsió conservadora per a aquest cap de setmana llarg de Tots Sants, molt similar a la de l’any passat. Uns 40.000 vehicles arribaran al Principat, però la incertesa que hi hagi talls de carretera a Catalunya pot condicionar la xifra de visitants.

Tot i que el 2018 hi va haver un dia més de pont per Tots Sants, l’Àrea de Mobilitat preveu que des d’aquest dijous i fins diumenge entrin al Principat uns 40.000 vehicles i que un 70% ho facin per la frontera del riu Runer.

És una xifra similar a la de l’any passat. El tècnic de Mobilitat, Daniel Boneta, preveu que els problemes de trànsit més greus es produeixin aquest dijous a la tarda per sortir i divendres per entrar. Diumenge es repetirien tant de sortida com d’entrada.

Els tècnics de Mobilitat estan molt pendents dels problemes de trànsit que hi pugui haver a Catalunya arran de les protestes de les darreres setmanes i que poden fer variar l’arribada de vehicles.

Recomanen planificar les sortides amb temps, informar-se de l’estat del trànsit i agafar-se el viatge amb tranquil·litat i paciència en cas de trobar incidents a la carretera.