L’Agència de Mobilitat ha detectat un augment d’entrades i sortides de vehicles del Principat durant el mateix dia, cosa que faria que les entrades i sortides al país fossin més esglaonades. El dia amb activitat més intensa a les carreteres andorranes ha estat el divendres, amb cues de fins a 15 quilòmetres, segons ha informat Mobilitat.

Mobilitat ha detectat aquest any un augment dels vehicles que entren al Principat i en tornen a sortir el mateix dia. Aquest fet fa que el comportament dels conductors durant aquest pont sigui diferent a d’altres anys, quan l’estada es perllongava més d’un dia, segons han explicat des del Centre Nacional del Trànsit.

El dia més complicat ha estat el divendres sant, amb retencions de fins a 15 quilòmetres al matí que afectaven la CG1, la N145 i la N260. A les incidències pròpies d’aquest dia amb força trànsit s’hi va afegir un nou tall de trànsit entre les 12.15 i les 12.35 hores dels veïns de Montferrer i Castellbò que reclamen una rotonda a la N260 al seu pas pel municipi.

Durant aquest dissabte a més de les retencions de baixada de pistes a la tarda es van produir retencions d’entrada al Principat per la frotnera del riu Runer, i retencions també de sortida del país pel riu Runer i pel Pas de la Casa. Pel que fa al diumenge, les principals retencions s’han produït a la sortida del país pel Pas de la Casa amb cues que han arribat fins als quatre quilòmetres de sortida.

Mobilitat ha previst l’entrada de 70.000 vehicles des de dijous i fins dilluns coincidint amb els dies festius de Setmana Santa. El 70% d’aquestes entrades es produiran per la frontera del riu Runer i el 30% restant per la frontera del Pas de la Casa. Per aquest motiu, s’ha preparat un dispositiu de trànsit operatiu des de les set del matí d’aquest dijous fins a les nou de la nit del proper dilluns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada