Mitja hora més gratuïta d’aparcament a la part alta d’Escaldes

El conseller de Turisme i Administració del Comú d’Escaldes-Engordany, Eduard Molné, ha presentat, aquest dilluns la nova iniciativa engegada per reactivar el comerç de la part alta de la parròquia. Des d’aquest mateix dilluns els clients de 90 establiments d’aquesta zona es poden beneficiar de mitja hora gratis addicional a l’aparcament de la plaça de l’Església. Per gaudir d’aquest avantatge s’ha de presentar un tiquet per una venda superior a deu euros a l’oficina de turisme de la plaça Santa Anna. Aquesta és una mesura provisional, que durarà en principi fins a finals d’any, però que si funciona bé es podria tornar a engegar.

A banda de la mitja hora d’aparcament gratuït per a tothom a tots els aparcaments de la parròquia d’Escaldes-Engordany, a partir d’aquest mateix dilluns, els clients de la part alta de la parròquia disposaran de mitja hora més a l’aparcament de la plaça de l’Església. Segons ha indicat el conseller de Turisme i Administració, Eduard Molné, aquesta mesura s’aplica només en aquesta zona perquè és la que necessita més esforç de reactivació en aquests moments.

Hi ha hagut 90 establiments que s’han afegit a la iniciativa, gairebé tots els de la zona, i s’han donat adhesius perquè els comerços els enganxin a les portes i així els clients sàpiguen que poden gaudir d’aquest avantatge. Els tiquets de mitja hora gratuïta d’aparcament no són acumulables, així que el màxim de temps gratuït és una hora (la mitja que hi ha per tothom i la mitja addicional per als clients’. Segons Molné, això és suficient per als clients d’aquesta zona i perquè es quedin per aquests comerços i no més enllà.

Aquesta mesura s’engega juntament amb d’altres per reactivar aquesta zona. De fet, el conseller ha indicat que aviat es comptarà amb les visites guiades, diürnes i nocturnes, a la part alta de la parròquia i a Engolasters. A més, aviat es comptarà amb el punt d’informació de la parròquia al centre comercial Illa Carlemany.

(Foto: Comú d’Escaldes)

7 comentaris

  1. 30 minuts¡¡¡ fas una compra de 10 euros i et donen 30 minuts¡¡¡. Impresionant¡¡¡

    Una mica mes i arribem al mateix nivel que IKEA,jajaja.
    .. Per cert, que hi ha a la “Part Alta” dels collons?. Comerços tancats aviat amb vinil??

  2. Aquesta canalla del comú d’Escaldes us degueu pensar que la gent de la part alta de la parròquia són rucs: Total, allà només hi viuen els 4 vells andorrans que tenen un hortet i una casa mig caiguda, aviam si acabem d’arruïnar la zona i després ho podem comprar tot a preu de saldo per fer-hi alguna promoció -comenten en petit comitè els M.I. consellers-. De totes maneres, si el subcònsol i el cap de govern han sucat a nivell professional fent un artefacte amb voluntat d’esdevenir museu, nosaltres també hi tenim dret, no? -reflexionen els presents-. Jo crec que es notarà molt si aturem les reformes de l’avinguda únicament en aquest tram, que precisament és el que es troba en més mal estat. -anuncia una veu discordant-. Calla! Aquests andorrans vells no se’n adonen de res -l’hi recrimina la resta del plenari-. Tu Eduard, que vius per la zona i tens cara de bon jan, crida la premsa i fes-te una foto anunciant que regalarem mitja hora extra al pàrquing d’enfront l’esglesia, i tot arreglat! -ordena un alt càrrec del comú-. Però no serà molt descarat? -pregunta el jove-. Mira, si no me dejaron subirme el sueldo, ya voy a chupar de otra parte. Y estos andorranitos que vayan aprendiendo, que esto es la nueva Andorra! -contesta l’alt càrrec.

  3. Tu Pep, deus ser d’aquests que es deixen prendre el pèl de forma reiterativa. Aquesta notícia populista serveix per amagar l’aturada de les obres d’embelliment de la part alta d’Escaldes (l’únic tram de l’avinguda que no ha estat remodelat i, a sobre, el més degradat). El pitjor no és que tinguem gestors de la cosa pública que ens intentin prendre el pèl, el pitjor és que ens el deixem prendre amb aquesta facilitat. I, a més, esdevinguem ferms defensors d’aquestes maneres de fer política.

  4. Escaldes, molt bé!! No com Andorra la Vella i Encamp que amb els sociates que tant es declaraven van pujar el preus i/o rebaixar el temps de gratuïtat. Molt bé!! Escaldes independent!! Escaldes és Andorra, Andorra la Vella és…no res.

  5. Ja et portaré jo, a on tu vulguis.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES