abdominals• La utilització exclusiva d’electroestimuladors desenvolupa els abdominals. És erroni pensar que un electroestimulador farà tot el treball, ja que encara que són un bon complement per tonificar els músculs i no perdre el to en períodes d’entrenament baix, aquests aparells no fan miracles. És important combinar-los amb exercici per aconseguir bons resultats

.• Els abdominals han de fer mal per aconseguir un millor resultat.Això és fals. Moltes vegades exerciteu els abdominals quan porteu a terme un altre tipus d’exercicis com: els tríceps amb politja, els fons de pectoral al terra, l’elevació de cames, etc., i en aquests casos no fan mal.

• Embolicar amb plàstic la zona abdominal mentre s’entrena redueix l’abdomen.En part sí que és veritat, però el que passa realment és que es perden líquids que tornen a recuperar-se fàcilment. A més, es corre el risc de deshidratar-se per l’excessiva pèrdua de sals minerals. Succeeix el mateix amb les cremes reductores de l’abdomen, que tenen una funció vasodilatadora que facilita la circulació sanguínia en la zona, però hi ha una pèrdua de líquids per l’augment de la temperatura.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada