cabell

Farta de que el teu cabell es dispari com si estiguessis endollada al corrent elèctric? Evitar el «frizz» o encrespat causat per l’electricitat estàtica és fàcil. Apunta aquests set mites i veritats sobre el cabell electritzat que ens explica Carolyn Grey, presidenta de l’empresa de cosmètica capil·lar Leonor Greyl.

1. L’electricitat només afecta el cabell fi. FALS: El tipus de cabell no és determinant per a aquest fenomen: els cabells gruixuts es veuen afectats per l’electricitat de la mateixa manera que els fins.

2. Hem de tenir molta cura amb els materials sintètics. VERITAT: Moltes de les nostres peces contenen barreges d’aquest tipus de materials que són grans conductors de l’electricitat.

3. Aclarir el cabell amb aigua freda l’electrifica. FALS: Al contrari, rematar el rentat amb un raig d’aigua freda té nombrosos beneficis ja que aporta brillantor, enforteix el cuir cabellut i segella la cutícula.

4. Polvoritzar laca en el raspall neutralitza el seu efecte. VERITAT: Però no només la laca ajuda. Altres productes de styling com sèrums o esprais ajuden a que no es produeixi electricitat durant el raspallat.

5. És millor utilitzar un raspall de truges naturals. VERITAT: Els raspalls de truges de senglar són perfectes per evitar l’electricitat. En canvi, els raspalls de fusta o plàstic produeixen l’efecte contrari.

6. Els xampús nutritius redueixen la càrrega d’electricitat estàtica. VERITAT: En aportar pes al cabell, aquest tipus de xampús són perfectes per mantenir el pentinat a ratlla.

7. S’ha de assecar els cabells sempre amb aire fred. FALS: La temperatura de l’assecador no influeix en aquest aspecte. Però si busques un brushing perfecte, un truc és utilitzar l’aire calent per domar el cabell i després rematar amb un raig d’aire fred per segellar la cutícula i tancar-la.

Per Belleza Activa / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada