Misteriós prototip del Bugatti Chiron


Un spotter alemany ha descobert un misteriós prototip del Bugatti Chiron mentre rodava durant uns tests de carretera a Alemanya. Aquesta unitat lluïa l’aspecte habitual dels prototips de la marca, emprant elements de carrosseria procedents de diverses versions.

És evident que Bugatti està desenvolupant una nova versió o variant del Bugatti Chiron, ja que aquesta unitat de proves recentment albirada compta amb la configuració bàsica de les unitats que sol emprar la marca francesa durant les proves inicials de tots els seus models i que es caracteritza per muntar elements de carrosseria d’altres versions i en alguns casos, com aquest, procedents de versions diferents.

Aquesta configuració contrasta enormement amb la que solen emprar els prototips de desenvolupament finals de la marca, que solen sortir al carrer totalment proveïts de la seva configuració exterior definitiva, incloent aquelles versions amb kits aerodinàmics molt elaborats, com van ser els casos del Bugatti Chiron Pur Sport , el Bugatti Divo o el radical Bugatti Chiron Super Sport 300 +.

Font: motor.es

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES