Els propers dies 25 i 26 de novembre una delegació d’empresaris, institucions i altres professionals de la regió de Midi-Pyrénées es desplaçarà a Andorra, en el marc d’una missió econòmica multisectorial organitzada conjuntament entre la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra i l’ADEC-NS.

L’ADEC-NS (Agence de développement économique et culturel Nord-Sud) és una ONG que té un rol consultiu al Consell econòmic i social de l’ONU i treballa per a la creació d’oportunitats comercials i de partenariats entre les empreses i establiments universitaris del Midi-Pyrénées amb els països de la regió del mediterrani, de la Unió Europea i de l’Àsia Central.

Aquesta missió és el resultat de la trobada econòmica efectuada pel president de la Cambra, Sr. Marc Pantebre Palmitjavila, a Tolosa el passat 12 de setembre, durant la qual es va presentar l’obertura econòmica i les noves oportunitats que ofereix Andorra.

La missió multisectorial composada de 27 empreses i professionals de diversos sectors, entre els quals destaquen la sanitat, el turisme, els transports i les TIC, permetrà establir intercanvis comercials amb les empreses d’ambdós països, obrir nous mercats, així com fomentar la cooperació en formació i recerca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada