misseEl  secretari d’Estat de Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, ha defensat l’impacte de la inversió estrangera sobre l’economia del país. Així, ha destacat que ara com ara representa “al voltant del 2,4%” d’inversió estrangera respecte del PIB, uns resultats que ha destacat com a “satisfactoris”. Així, tot i que ha reconegut que hi ha certs aspectes a millorar, ha destacat que en quatre anys s’hagin assolit aquests resultats. D’aquesta manera, ha respost a les paraules del president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, sobre el fet que la inversió estrangera encara no sigui rellevant.

El secretari d’Estat de Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, creu que l’impacte de la inversió estrangera sobre l’economia del país és significativa. Així, ha assenyalat que ara com ara representa “al voltant del 2,4%” sobre el PIB del país i ho ha posat en relació al fet que la mitjana europea se situï en l’1,24%. D’aquesta manera ha respost al president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Marc Pantebre, que va manifestar que la inversió estrangera no era de moment rellevant.

Així, i tot i que ha admès que hi ha alguns aspectes a millorar, especialment la necessitat d’escurçar els temps de maduració dels projectes, Missé ha posat en relleu el fet que en quatre anys s’hagin aconseguit aquests resultats “satisfactoris”. “Estem sembrant l’embrió” per implantar al país sectors alternatius, ha remarcat Missé, afegint que han pogut constatar que perquè aquests projectes donin fruits cal “un procés”, un temps de “maduració que a tots ens agradaria que fos més ràpid” i que ha situat, actualment, entre els 12 i els 16 mesos. Així, ha manifestat que es continua treballant perquè aquests processos es puguin escurçar i per això, per exemple, des de l’Administració es pretén que els processos siguin “més àgils”. El secretari d’Estat de Diversificació Econòmica ha posat en relleu, a l’últim, els resultats obtinguts en certs sectors com ara el de salut.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada