Míriam Torra i Aitor Garcia es proclamen campions d’Andorra de Functional Fitness

Míriam Torra i Aitor Garcia es proclamen campions d'Andorra de Functional Fitness
Els participants amb el Secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz (a l’esquerra). (AFF)

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el II Campionat Nacional de Functional Fitness organitzat per l’Andorra Functional Fitness (AFF). El campionat ha acollit un total de 14 participants (5 noies, i 9 nois).

Ahir dissabte, l’esdeveniment és va realitzar al Box de “Crossfit les Valls” que va cedir les seves instal·lacions. Posteriorment es va disputar una prova a l’Estadi Comunal i, avui diumenge, al Centre Esportiu el Serradells.

Segons l’organització s’ha de destacar l’enorme dificultat que amaga preparar un campionat d’aquestes característiques. L’AFF agraeix a tots els actors implicats, que d’una manera o altra, han col·laborat en l’organització i en el desenvolupament del campionat.

La competició ha estat organitzada per la Junta de l’Andorra functional fitness AFF i amb la col·laboració de Crossfit les Valls, entre d’altres.  A comptat amb el suport del Comú d’Andorra la vella.

Al campionat hi ha assistit el Secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, durant els dos dies de competició. D’altra banda, tot just s’acaba de crear la Federació d’Andorra de Functional Fitness. Els seus practicants esperen fer créixer aquest esport i poder comptar amb la col·laboració del Govern d’Andorra.

 

Els resultats

En la categoria individual femenina i individual masculina, Míriam Torra i Aitor Garcia es proclamen campions d’Andorra de Functional Fitness.

En la resta de categories que es divideixen en franges d’edat, de 30 a 34 anys, la guanyadora ha estat Marta Cerqueda, i Indaleci Perez; de 35 a 39 anys, Frank Morales; i la de més de 40 anys, el campionat se l’ha adjudicat, Eduard Bouso.

Cal remarcar que els guanyadors obtenen la seva plaça per a participar als mundials de Functional Fitness que aquest any se celebraran a Mèxic, concretament a la localitat d’Hermosillo, del 16 al 18 de desembre.

TOTES LES NOTÍCIES