Miquel Aleix i Núria Barquín són el tàndem que Demòcrates presentarà com a caps de llista a les comunals. Un duo de la corda d’Antoni Martí i que ha rebut el suport tant del comitè local com de la majoria comunal. Ja treballen en la confecció de la llista, molt avançada, on repetirien Laura Lavado i Jordi Vilanova, i on de moment no hi hauria cap liberal. Liberals no descarta fer llista en solitari a Escaldes.

El veterà polític Miquel Aleix i la que ja havia format part de la majoria comunal el darrer mandat Núria Barquín buscaran revalidar la victòria a les comunals a Escaldes-Engordany.

Un cop han donat el sí i que han rebut el suport tant del comitè local com de la majoria comunal ja treballen en una llista de 14 noms que ja està molt embastada. Hi figuren consellers de l’actual majoria comunal, com ara Jordi Vilanova i Laura Lavado, disposats a continuar. Qui finalment ha descartat un tercer mandat és Núria Gòmez, l’actual consellera de Finances, que era una aposta clara per encapçalar la llista, ja que ha decidit deixar la primera línia política.

La llista escaldenca demòcrata estaria formada per persones del partit i independents afins a Unió del Poble, on de moment no hi figura cap liberal.

Fonts de Liberals, per la seva banda, asseguren que estan en disposició de presentar una llista en solitari en la qual ja treballen. Prioritzen coincidències de programa a l’hora de tancar un pacte i no descarten encara anar amb els taronges. De fet, tot i que les dues forces encara no s’han reunit, consideren que Miquel Aleix és un candidat que pot fer consens.

A la Massana

A la Massana sembla que finalment hi ha acord entre Ciutadans Compromesos i Demòcrates. L’afer de les sigles s’hauria solucionat en una reunió mantinguda dilluns.

Algunes fonts indiquen que el comitè local demòcrata hauria acceptat que les sigles grans fossin les de CC a canvi que les dels diferents partits que conformen la coalició es destaquessin dins del programa electoral.

El que de moment no ha transcendit, com a mínim de manera oficial, són els noms de les persones que encapçalarien la llista. El nom que més sona a hores d’ara és el de l’actual cònsol menor, Olga Molné.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada