Mini Clubman

Confort
El Mini Clubman és un turisme de 4 portes i de cinc places, que destaca pel seu tamany i capacitat, amb un maleter considerable, d’uns 360 litres, al qual s’hi accedeix a partir de dues portes que s’obren cap al costat. Respecte del Mini de 5 portes, el Clubman és notablement més gran, la qual cosa es tradueix en més espai per als ocupants.

A nivell de disseny, el Clubman es distingeix per l’elegància, l’harmonia de línies i la qualitat dels elements que el componen, pensats fins a l’últim detall i amb les darreres innovacions tecnològiques. Com a novetat en opció, el Mini Clubman pot incorporar seients davanters elèctrics i amb ajustament de memòria.

El vehicle també permet incorporar un sistema d’estacionament semiautònom, amb el qual el vehicle pren control de la direcció; mentre que el conductor s’encarrega de controlar la velocitat amb els pedals.

Motor
Aquest vehicle disposa d’un total de sis motoritzacions, tres dièsel i tres a benzina.

En benzina les opcions són aquestes:
One: 102 cavalls, velocitat màxima de 185 km/h i promig de consum de 5,1 litres
Cooper: 136 cavalls, 205 km/h i consum mitjà de 5,1 litres
S: 192 cavalls, 228 km/h i consum mitjà de 6,2 litres.

Dièsel:
One D: 116 cavalls, velocitat màxima de 192 km/h i consum mitjà de 3,8 litres.
D: 150 cavalls, velocitat punta de 212 km/h i consum de 4,1 litres
SD: 190 cavalls, 225 km/h i 4,5 litres de consum.

La tracció pot ser en les rodes davanteres únicament o bé en les quatre, en les versions All4. La transmissió pot ser manual de sis velocitats o bé automàtica, de 8 relacions.

Seguretat
El Mini Clubman inclou de sèrie, en totes les opcions, en matèria de seguretat: coixí de seguretat frontal per al conductor i el passatger, de cap davanters i posteriors i laterals davanters. També disposa d’antibloquejament de frens ABS, assistent a la frenada i ajuda per engegar en pendent. S’hi afegeix el control de frenada en corba, el control d’estabilitat i el de tracció, juntament amb distribució electrònica de frenada. Els fars antiboira estan disponibles també en tots els models.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.