Minguillón resta importància a les abstencions al projecte d’embelliment dels eixos comercials

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha restat importància, aquest dimarts, a les cinc abstencions que va haver dilluns en la votació del projecte de remodelació dels eixos comercials de la capital. En la votació va haver sis vots a favor i cinc abstencions, però segons Minguillón, alguna abstenció pot ser perquè ‘tant els era una opció que l’altra’, i en un cas concret, el de la cap d’àrea de promoció econòmica, Eva Roma, que ‘pensava que no havia de votar’.

Aquest dilluns es va celebrar la votació del projecte de remodelació dels eixos comercials de la capital, i es va triar l’opció guanyadora amb sis vots a favor i cinc abstencions. Aquest dimarts, el cònsol menor de la capital, Jordi Minguillón, ha restat importància a les abstencions. Ha dit que algunes poden ser perquè ‘tant els era una opció o una altra’, i en el cas de la cap d’àrea de Promoció Econòmica de la capital, Eva Roma, ha explicat que ‘pensava que no havia de votar’, i que per això es va abstenir. Pel que fa a les abstencions dels col·legis d’arquitectes i d’enginyers, no n’ha volgut opinar.

En tot cas, Minguillón ha volgut recordar que ‘no es tracta de la gran obra’, sinó que és un projecte ‘limitat en el pressupost’, i que es tracta de l’embelliment amb mobiliari urbà, ampliant les voravies i deixant un sol sentit de circulació.

1 comentari

  1. Curiosa manera d’argumentar la d’aquest polític (no sé si se l’hauria d’anomenar així, la veritat). Sis a cinc i diu que no passa res, aleshores quin sistema és aquest? Sembla que tot està ple de funcionariat i al final la feina que fan no serveix de res. Curiós, també, molt curiós.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES