Minguillon felicita Marina Colell pel seu centenari

marina-colellAvui, a l’hora de la sobretaula, el Cònsol Major d’Andorra la Vella, Jordi Ramon Minguillon, acompanyat de la Cap d’Àrea de Social, Montserrat Altimir, ha fet una visita al domicili d’una ciutadana centenària, en el dia del seu aniversari, per felicitar-la personalment i fer-li entrega d’un ram de flors per festejar com cal – també en nom de la corporació -, una tan llarga trajectòria vital.

El Cònsol Major ha volgut homenatjar Marina Colell Servet – que acabava de dinar envoltada de la seva família -, en aquesta data ben memorable i recordant amb ella la seva fructífera trajectòria de comerciant tan activa i apassionada a Andorra la Vella.

La Senyora Colell ha manifestat sentir-se “molt estimada i extremadament contenta” per les mostres que ha rebut. A més, li ha dit al Cònsol de la Parròquia que “mentre hi sigui, podeu comptar amb mi”.

La ciutadana, ja centenària, ha celebrat el seu aniversari amb el suport de les seves quatre filles, de set néts i de tres besnéts, amb tres generacions que perpetuen i celebren plegats l’onomàstica de “Marina”. 

Foto: AFC

6 comentaris

 1. El millor exemple en tot els sentits. Lluitadora, tenaç, persistent, i pencaire a mes de esser una super avia. Un peto molt fort iaia

 2. 100 ANYS…100 Primaveres…100….
  Vares deixar el teu niu, de terra catalana i vas volar a un país nou…que àvui honoras la teva terra andorrana.
  Valenta ,decidida,temps dificils….duralex…comprar, vendre anar creixent i forjant una nova llar.Sempre amb la mà ferma, timonejant la nau familiar.El Señor Antonio, el de la Marina, un bilbaíno digne,les teves filles Begoña, Tresa, Conxita i la Marineta,amb la estimada Domi, quin equip Déu meu!.
  Avui envoltada de tots els teus, toca cel.lebrar aquests marevellosos cent anys, esplendids, acaronar-te, i donant-te cent petons.
  Felicitats MARINA, mare, iaia ,bis-àvia.. tothom t´estima ,respecten i admiren, un exemple pèr Andorra, de una persona, honesta, la Marina, la dels afanys i de les botigues…fins als 101….

 3. Gacies Marona per l´exempla que ens dona, l´estimem

 4. La más guapa de Andorra.
  Paco y Lola

 5. Felicitats iaia “centenària” ets la millor en diferència.T´estimo.

Comments are closed.