fira El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha valorat aquest dissabte la primera jornada de fira que, segons ha apuntat, ha gaudit d’una afluència major que en altres anys. A més, han aprofitat la presència en aquest esdeveniment per presentar el proper Congrés de neu amb el tema Mountain likers i davant la proximitat de l’Andorra Shopping Festival ha admès que caldrà coordinar-se entre comuns i Govern per organitzar aquest tipus d’actes i que el tancament parcial de l’avinguda Meritxell al trànsit podria repetir-se en ‘actes puntuals’.

Les primeres sensacions de la 35a Fira d’Andorra la Vella són positives. Segons ha manifestat el cònsol menor de la capital, Jordi Minguillón, aquest divendres es van registrar bastants més visitats que altres anys i aquest dissabte a les 11 hores el recinte ja era ‘gairebé ple’. També l’afluència pel passeig del riu on hi ha ubicats els artesans ha estat important, segons el cònsol.

El Comú ha aprofitat la seva presència a la fira per potenciar els eixos comercials de la parròquia i per presentat el congrés de neu que tindrà lloc el 9 i 10 d’abril i que tindrà com a temàtica la desestacionalització del turisme. Sota el tema Mountain likers, ha apuntat Minguillón, volen mostrar que a l’estiu Andorra té les muntanyes ‘per fer infinitat de coses’.

També davant la proximitat de la nit de compres emmarcada dins l’Andorra Shopping Festival que tindrà lloc el proper 2 de novembre i durant la qual es tancarà un tram de l’avinguda Meritxell, el cònsol ha remarcat que es tracta d’un ‘tancament puntual en un horari’ i que es pot repetir ‘sempre en actes puntuals’. Minguillón ha admès que de cara a l’organització de propers esdeveniments similars caldrà ‘coordinar i posar-se d’acord’ per no solapar-se entre Govern, comuns i associacions de comerciants. Ha assenyalat però que per exemple una nit de compres en un barri concret i una actuació d’àmbit nacional no tenen ‘res a veure’ i per tant s’haurà de veure ‘quina és la millor manera de fer-ho perquè sigui un èxit per a tothom’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada