borda nova

El projecte d’instal·lació d’un parc aquàtic cobert a la zona de la Borda Nova “es podria materialitzar en uns dos anys”. Així ho ha comunicat, aquest divendres al matí durant l’acte d’inauguració de la 1a Fira de la Tapa d’Andorra, el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón.

En aquest sentit, Minguillón ha assegurat que els promotors de la instal·lació ja disposen d’un avantprojecte i aviat podrien presentar el projecte definitiu. Així, el cònsol major ha detallat que “en un temps prudencial es presentarà la proposta i es tirarà endavant”. A més, referint-se també a la futura instal·lació de la central d’autobusos als terrenys de la Borda Nova, Minguillón ha celebrat que “amb aquests dos nous equipaments, podríem tenir un centre molt espectacular en un període de temps no massa llarg”.

Aquest divendres al matí, durant l’acte inaugural de la 1a Fira de la Tapa d’Andorra, després de ser preguntat sobre el projecte d’instal·lació del parc aquàtic cobert a la zona de la Borda Nova, el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha assegurat que “els promotors de la instal·lació ja tenen un avantprojecte realitzat” i ha afegit que “en un temps prudencial es podrà presentar el projecte definitiu i tirar-lo endavant”. 

Minguillón també ha destacat la futura construcció de la central d’autobusos, prevista a la mateixa zona de la Borda Nova, i ha assegurat que en cas de materialitzar-se ambdues instal·lacions, “aconseguirem tenir un centre molt espectacular”.

En relació amb el temps d’execució de la instal·lació del parc aquàtic de la Borda Nova, Minguillón ha detallat que no seran unes tasques senzilles i ha afegit que “una construcció d’aquest tipus molt fàcilment es pot allargar fins als dos anys”. No obstant això, Minguillón ha reiterat que “el més important és que s’aprovi el projecte i es tiri endavant” perquè aquest parc aquàtic “seria un altre al·licient que ajudaria a augmentar el nombre de turistes que visiten el país”.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada