cdi+lda heliport

Els candidats de Cd’i + Liberals d’Andorra han pujat avui fins la Comella per anunciar el seu posicionament en contra d’instal·lar l’heliport en aquest indret, si els ciutadans no el volen. “El deure d’un cònsol és estar al costat dels seus ciutadans -ha dit Jordi Minguillón- així com el deure d’un Comú és donar resposta al Govern quan demana informació i va ser el Govern qui ens va requerir, en dos ocasions, a donar un llistat dels terrenys de propietat comunal que podrien ser objecte d’estudis tècnics per a fer aquesta infraestructura”.

MInguillón ha explicat que el Comú d’Andorra la Vella va rebre dos requeriments insistents per part de Govern. Van arribar el febrer i al maig de 2013 i finalment, el mes de juliol d’aquell any, la cònsol d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, així com també el que ara és candidat a cònsol menor per DA, Marc Pons, van signar la carta en la que es facilitava una llista de diferents terrenys de propietat comunal. I va afegir que després no es va tenir cap més noticia de Govern fins que el ministre Alcover va començar a parlar de la ubicació de l’heliport a la Comella com un projecte en estat avançat.

Victor Pintos, candidat número dos de la llista Cd’i + Liberals d’Andorra ha dit que l’heliport és un tema sensible, del que ja fa 20 anys que se’n parla i encara sense a arribar a trobar punts d’acord pel que fa a la seva ubicació. Va reafirmar que aquesta infraestructura és, sens dubte, d’una importància cabdal pel país, però requereix també un ampli consens per tirar-la endavant i això és el que es busca des de la candidatura.

El candidat liberal va repetir que amb els independents han arribat a un acord per a mantenir la mateixa posició. “No ens adherirem a cap projecte d’heliport a la nostra parròquia –va dir- si no és després d’un consens per part de tot el Comú i dels ciutadans que puguin sentir-se afectats per aquesta infraestructura”.

(Text i foto: CdI+LdA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada