minguillon El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha dit que la construcció del telefèric del pic de Carroi no és incompatible amb la creació d’un parc natural a la zona. Minguillón ha explicat al programa “Ara i aquí”, de Ràdio Nacional, que el projecte tira endavant i creu que el Govern s’hi hauria d’implicar perquè és d’interès nacional.

El cònsol menor d’Andorra la Vella ha assegurat que el projecte de construcció d’un telefèric al pic de Carroi tira endavant tot i que encara és en fase d’estudi. Minguillón ha assenyalat que el tipus de giny que s’instal·larà ja està decidit, com també que l’aportació econòmica dels comuns de la Massana i la capital serà zero. A més considera que aquest és un projecte d’interès nacional en el qual també hi hauria de participar el Govern.

Pel que fa a l’impacte mediambiental, creu que el projecte no es incompatible amb la creació d’un parc natural. Ha afirmat que “un transport per cable per un parc és el que menys impacte provoca” i que “és molt superior l’impacte de gent pujant a peu”.

Quant a la política nacional, Minguillón ha assegurat que les negociacions per les competències estan ben encaminades i que “es va a bon ritme”. Considera que al juny s’haurà enllestit una part important però que quedaran serrells i que la negociació “es pot dilatar una mica”. Respecte al seu futur polític, Mingullón ha dit que encara és aviat per parlar de les properes eleccions comunals i del relleu de Rosa Ferrer.