El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, pensa que cal esperar a l’obertura del doble sentit del carrer de la Unió per poder valorar millor els resultats de la prova pilot del sentit únic de Meritxell. Minguillón ha indicat que fa molt pocs dies que s’ha fet d’un sol sentit el tram entre la plaça de la Rotonda i el carrer Bisbe Iglesias, i que per tant encara no es pot valorar si està funcionant o no. Considera que l’obertura del doble sentit del carrer de la Unió, prevista entre el 6 i el 8 de maig, servirà per descongestionar el carrer Prat de la Creu i, per tant, agilitzar el trànsit.

La setmana passada es va iniciar la prova pilot del sentit únic de l’avinguda Meritxell en el tram entre la plaça de la Rotonda i el carrer Bisbe Iglesias. Des d’aleshores hi ha agents de circulació regulant el trànsit per guiar els vehicles, i s’han començat a moure les pilones que separen la calçada per ampliar les voreres. De moment, però, el cònsol menor de la parròquia, Jordi Minguillón, considera que és massa d’hora per fer valoracions.

Segons Minguillón, un factor que influirà en el bon funcionament d’aquesta prova pilot és la posada en marxa del doble sentit al carrer de la Unió, que segons les simulacions permetrà que els vehicles que baixen de les parròquies altes puguin girar directament cap a Andorra la Vella i descongestionarà el carrer Prat de la Creu. Aquest canvi en la circulació ja està aprovat per la Taula de Mobilitat i s’espera que pugui ser efectiu entre el 6 i el 8 de maig.

D’altra banda, el cònsol menor ha recordat que es tracta només d’una prova pilot, i que s’està fent amb mitjans propis del Comú, i per tant no suposa una despesa addicional important. Així, si el resultat de la prova pilot no és positiu, ‘si no va bé, tornem endarrere i no passa res’.

1 comentari

  1. Bé, doncs esperarem a conèixer la seva opinió a veure què diu. I ja en parlarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada