minguillon-gent-granAmb l’assistència de 12 persones del col·lectiu de la gent gran d’Andorra la Vella, aquest matí el Cònsol Menor i conseller delegat de Promoció Econòmica, Jordi Ramon Minguillon, ha comparegut en l’activitat d’estiu “Matins amb el Comú”, acompanyat d’Anna Sardà, responsable del programa Gent Gran Activa del departament de Social.

Com a Conseller de Promoció Econòmica i de Turisme, Minguillon ha manifestat que des del Comú es dóna suport a tots els comerciants de la Parròquia així com al sector del turisme en general. Ha explicat a l’assistència que el departament corresponent assumeix l’organització de la Fira d’Andorra la Vella. Igualment ha fet remarcar que es desitja donar un nou impuls al Barri Antic i en general a tot el Centre Històric d’Andorra la Vella. Ha detallat la gestió de l’Alberg la Comella, sota la seva responsabilitat, i ha narrat els múltiples desplaçaments en fires, per promocionar-hi Andorra la Vella com a destinació de turisme, i la bona i constant col·laboració amb les associacions de comerciants.

En tant que Cònsol Menor, conjuntament amb la Cònsol Major, ha exposat que supervisa el funcionament general del Comú de la Parròquia i que assumeix el dia a dia de l’administració, supleix la Cònsol Major en les seves absències i que es  dedica plenament al seu càrrec i atén personalment molt ciutadans.

Els membres de la gent gran li han fet notar que manca papereres al carrer Prat de la Creu i a la zona de l’Escola Bressol de Santa Coloma.  Amés, han demanat més vigilància al Parc Central. Han tornat a referir-se a l’educació dels ciutadans per mantenir la parròquia més neta i han valorat positivament la política d’aparcament de la corporació. Per altra banda han reclamat més bancs en diversos indrets i han volgut fer palès al Cònsol la seva satisfacció per la millora que va experimentant el Barri Antic. 

1 comentari

  1. Aquest passarà a la història per permetre posar opis per tot arreu per impedir que els vianants passegin a gust pels carrers. No ha estat el pioner, això sí, abans algú altre ho va fer a Escaldes. Ah i també passarà a la història per la reforma de les voravies de Meritxell, que ara ja no relliscaran després de picar el terra per tot arreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada