Millorar l’energia de la teva llar a través del Feng Shui

Una llar en la qual s'aplica la filosofia Fengshui
Una llar en la qual s’aplica la filosofia Fengshui (Getty images)

El Feng Shui, un antic sistema xinès d’harmonització de l’entorn, cerca crear un equilibri positiu entre l’energia vital, coneguda com “chi”, i l’espai que habitem. Explorem com pots incorporar elements de Feng Shui en la teva llar per a millorar l’energia, promoure l’harmonia i crear un ambient més equilibrat.

En primer lloc, l’entrada de la teva llar és crucial en Feng Shui. Assegura’t que estigui ben il·luminada, ordenada i acollidora per a permetre que l’energia positiva flueixi cap a l’interior. Aquest serà el primer pas a tenir en compte.

D’altra banda, l’acumulació de desordre pot obstruir el flux d’energia. Desfés-te d’objectes innecessaris i mantingues els teus espais ordenats per a permetre que l’energia flueixi lliurement. Col·loca els mobles de manera que permetin un flux d’energia suau.

Incorpora elements naturals com ara plantes, pedres o fonts d’aigua. Aquests elements poden equilibrar l’energia i proporcionar una sensació de connexió amb la natura.

En el dormitori, col·loca el llit de manera que tingui una vista de la porta, però no estigui directament alineada amb ella. Utilitza colors suaus i evita l’electrònica abans de dormir per a millorar la qualitat del somni.

Finalment, assegura’t que hi hagi un bon flux d’aire en la teva llar. Obre les finestres regularment per a permetre l’entrada d’aire fresc.Per Tot Sant Cugat 

TOTES LES NOTÍCIES