Millora insuficient de Mireia Gutiérrez que es torna a quedar fora del top-30 a Levi

Mireia Gutiérrez en la prova de Levi.
Mireia Gutiérrez en la prova de Levi. Foto: Christophe Pallot / Agence Zoom

Després de la primera cita de Copa del Món d’eslàlom de dissabte, avui diumenge arribava a Levi la segona prova. Mireia Gutiérrez ha aconseguit fer millor temps que el dia anterior, amb 57.01 (57.22 ahir), però no ha estat suficient per entrar en el top-30, en una cita amb cronos molt ajustats.

En la seva baixada, en directe, el seu crono anava marcant en el primer intermig un temps perdut de +1.11 per situar-se, provisionalment, 36ª, i posteriorment un +2.14 en l’intermig previ a meta. En creuar l’arc d’arribada, el seu crono de 57.22 la deixava en el 36è lloc provisional. Posteriorment, amb el pas de les corredores que faltaven per competir (Gutiérrez portava el dorsal 41, de 69 esquiadores), el seu resultat final ha estat la 48è temps.

El crono de Gutiérrez s’ha quedat a 2.69 del millor temps de la primera mànega, que ha estat compartit entre la suïssa Michelle Gisin i l’eslovaca Petra Vlhova, les dues amb 54.32. Tot i això, la referència per a Mireia Gutiérrez era la 30ª posició, que avui ha estat més cara que ahir, amb un temps de 56.14, de l’austríaca Bernadette Schild. Avui, entre la 20ª posició i la 34ª, hi ha hagut una diferència de mig segon.

La pròxima cita de Mireia Gutiérrez serà l’eslàlom de la Copa d’Europa de Klausberg, a Itàlia, el 12 i 13 de desembre, sempre que no hi hagi cap variació d’última hora degut a les cancel·lacions que s’estan produint en tot el calendari.

TOTES LES NOTÍCIES