Els escudellaires han començat a les sis del matí d’aquest diumenge a cuinar els 270 quilos de verdura i 612 quilos de carn de l’escudella de Sant Sebastià. Els cuiners han estat prop de 70 membres de la germandat de Sant Sebastià, fundada al s. XVIII i que porta 31 anys celebrant la festa.

“Fa olor d’escudella però també a alguna cosa més”, ha dit el mossèn Pepe Chisvert en el moment de beneir les olles, agraint la visita dels nombrosos polítics lauredians. Amb tot, el cònsol major de la parròquia, Josep Miquel Vila, ha deixat clar que avui havia vingut “a menjar”.

Tenint en compte que la festivitat ha caigut en diumenge, els escudellaires han augmentat les racions fins a 3.500, un miler més que l’any passat. Un plat calent per fer passar el fred a totes aquelles persones que feien cua al voltant de la plaça de la Germandat, ja fos amb el plat dissenyat per aquest any o amb la carmanyola, que de ben segur ja tenia un lloc al congelador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada