Els originals per a la Nit LIiterària superen el mig centenar. La vetllada tindrà lloc el dia 6 de novembre vinent a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

Passen del mig centenar els originals rebuts i admesos per participar a la XXXVII edició de la Nit Literària Andorrana que organitza el Cercle e les Arts i de les Lletres supera lleugerament el mig centenar i abasta totes les modalitats del certamen.

El repartiment dels treballs i els jurats respectius, que ja han començat a examinar les obres és el següent:

Premi Fiter i Rossell de novel·la, dotat pel Govern: 9 obres. Els membres del jurat són Enric Canals, Jordi Pasques i Robert Pastor.

Nomenat directament pel Consell: un original.

Premi Sant Miquel d’Engolasters d’assaig literari, dotat per Joan Escaler Calva. Hi opten sis obres. Formen el jurat Maria Marquet, Elena Riera i Assumpció Sallés.

Premi Grandalla de poesia, dotat per Crèdit Andorrà: vuit poemaris. El jurat està integrat per Anselm Diví, Denisa Font i Josefina Obiols.

Premi Tristaina de periodisme, dotat per Andimesa i desdoblat en dos, respectivament, per a treballs publicats o difosos a Andorra i a l’estranger, respectivament. Cinc entre els primers i tres entre els segons. Els membres del jurat són Josep Maria Ubach, Joan Massa i Noemí Rodríguez.

Premi Sant Carles Borromeu de contes i narracions, dotat per MoraBanc. Els reculls que competeixen són nou, i els membres del jurat Ricard de la Casa, Joan Manuel Ortiz i Antoni Ortadó.

Premi Manuel Cerqueda Escaler de novel·la curta, dotat per Andbank. Cinc originals presentats. Formen el jurat Rosa Pujol, Pere Miquel Fonollera i Meri Roca.

Premi de teatre 50è aniversari de Crèdit Andorrà, dotat pel mateix Crèdit Andorrà. Cinc obres presentades. Els membres del jurat són Miquel Àngel Aniés, Jordi González i Simon Duró.

Premi de Divulgació científica, dotat per MoraBanc. Un original presentat. Maria Pubill, Maria Teresa Cairat i Cristina Martí són els membres del jurat.

 La vetllada literària, amb el lliurament de premis se celebrarà el dia 6 de novembre vinent, a les vuit del vespre, a l’auditori Rocafort, del Centre cultural i de congressos de Sant Julià de Lòria.

Cartell de premis Arts Andorra

Pel que fa la XX edició del certamen Arts Andorra, que organitzà també el Cercle de les Arts i de les Lletres, aquest any es trasllada la celebració al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria, i es canvia la data del vernissatge de l’exposició i el lliurament de premis al 2 de desembre vinent.

Els premis convocats són de pintura, escultura (dotats per Crèdit Andorrà), disseny gràfic (dotat pel Govern), fotografia (dotat per Foto Cine Color) i dibuix (dotat per Illa Carlemany).

El termini per a la recepció de les obres s’obre el dia 17 i es tanca el 22 de novembre vinents, al mateix Centre lauredià

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada