Mexand organitza dos concerts solidaris en benefici de les víctimes del terratèmol de Mèxic

Ara fa una setmana que Mèxic patia un terratrèmol de magnitud 7,1 que va deixar un balanç de més de 200 morts i nombroses destrosses. Una emergència a la qual ha reaccionat ràpidament l´associació de mexicans que ha organitzat dos concerts per recaptar diners. Una causa a la qual s´ha unit la banda Dellag Duffer.

El terratrèmol de Mèxic els va agafar de gira i això va fer canviar els seus plans i que aquesta setmana els membres del grup siguin a Andorra per ajudar el seu poble. David Delgado n’és un dels membres i relata com són de greus els danys. “Molta gent no té aliments i necessita ajuda”, diu.

Dellag Duffer actua aquest dimecres al vespre al Hard Rock Cafè i divendres a la Llacuna on participaran a la jam session amb la base de la Grossband de la Massana. El president de l’Associació Mexand, Juan Carlos Valladares, explica que el preu del concert és de 10 euros i els beneficis aniran íntegrament a la plataforma d’ONG d’Andorra, que està en contacte amb organitzacions d’ajuda a Mèxic”. Espera que sigui “un gran esdeveniment solidari”.

En aquests concerts el grup presentarà el seu últim treball “Sin mirar atrás”, que la seva vocalista, Gabi Delgado, defineix com “un procés de la vida”.

El grup està de gira per Europa i prepara nou disc que sortirà al desmbre. Mentrestant conviden a acostar-se a a la seva música a través dels concerts solidaris que oferiran al país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.