El 24 de novembre s’havien contractat prop de 1.300 temporers, xifra que representa un augment del 3,4% respecte del mateix període de l’any passat. Han pujat els extracomunitaris i han baixat els que venen de la Unió Europea.

Augmenta la contractació de temporers. De moment s’han concedit 1.291 autoritzacions en comparació a les 1.249 de la temporada passada. La majoria són extracomunitaris amb un creixement del 17,1% si es compara amb l’any passat.

En canvi, els comunitaris han baixat un 18,1%. Ha pujat més d’un 50% el nombre d’empleats temporals que poden treballar al comerç al detall i també ha augmentat els que ho fan a pistes i en el sector de lloguer de material d’esquí. En canvi, ha disminuït molt el nombre dels que poden fer-ho a les agències de viatges.

S’ha de tenir en compte que encara es poden fer més contractacions ja que la quota inicial era de més de 4.600 treballadors i només s’ha esgotat un 28% de la xifra autoritzada. També s’ha de ressaltar que ha baixat lleugerament el nombre de temporers que retornen. Pistes és el sector on reincideixen més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada