Cadascun dels “chakras” que pertanyen al grup dels 7 “chakras” principals té les seves pròpies característiques que els fan únics i indispensables per al bon funcionament de l’organisme. A continuació vaig a detallar les primeres característiques de cadascun d’ells, per poder conèixer-los una miqueta més.

El primer “chakra” anomenat Muladhara Chakra (arrels), li pertany l’element terra, el color vermell i el negre, es localitza al coxis, el seu mantra és LAMB i la seva gemma l’ametista.

El segon “chakra” anomenat Swadhisthana Chakra, li pertany l’element aigua, el color taronja, es localitza a 2 dits per sota del melic el seu mantra és VAM i la seva gemma el diamant.

El tercer “chakra” anomenat Manipura Chakra, li pertany l’element foc, el color groc, es localitza sobre l’abdomen a l’altura de la melsa, el seu mantra és RAM i la seva gemma l’àgata (verda molsa).

El quart “chakra” anomenat Anahata Chakra, li pertany l’element aire, el seu color és el verd i el rosa, es localitza en la meitat de l’estèrnum, el seu mantra és YAM i la seva gemma és la maragda.

El cinquè “chakra” anomenat Visudda Chakra, li pertany l’element èter, el seu color és el blau, es localitza sobre el coll, el seu mantra és HAM i la seva gemma la turquesa.

El sisè “chakra” anomenat Ajina Chakra, li pertany l’origen de tots els elements Mahat Tatwa, el seu color és l’indi, es localitza a la entrecella, el seu mantra és KSHAM – OM i la seva gemma l’ònix blanc.

El setè “chakra” anomenat Sahasrara Chakra, li pertany l’element Tattwaat Tit, el seu color és el porpra, es localitza damunt de VG 20 en el crani, el seu mantra és HUM i la seva gemma el cristall quars.

Evidentment tenen moltes més característiques i funcions que faria que aquest text fos massa llarg, et convido des d’aquí a seguir aprofundint en aquest apassionant camp.

Per montseherrera.com / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada