googleGoogle aconseguirà saltar de les pàgines informatives dedicades al sector de les NNTT a base dels nous negocis en què decideix embarcar-se.

El major cercador del planeta ha trobat un nou filó de beneficis en el món dels taxis comprant una patent batejada com “Transportation-aware physical advertising Conversions”. Es tracta d’un negoci en el qual els usuaris poden utilitzar el taxi gratuït fins a un establiment a canvi de consumir en aquest establiment. Els costos derivats del transport s’han de deduir de la publicitat que Google fa d’aquesta empresa. Els negocis poden acceptar els clients sempre que el trajecte els convingui.

D’altra banda el més sorprenent és l’últim estadi de negoci al que la firma tecnològica pretén arribar. D’aquesta manera en un futur Google vol que aquests desplaçaments siguin duts a terme gràcies als automòbils de què disposa la companyia, els anomenats Google Cars.

Estem davant d’una informació que interessa en dos aspectes. En primer lloc cal dir que Google s’està convertint en alguna cosa més que una simple empresa de NNTT. No sabem què és exactament però sembla que la signatura del cercador pot convertir-se en el gran negoci i fins i tot únic del tercer sector. Així mateix, resulta evident que actualment són les signatures de les NNTT les que tenen potencial i capital per revolucionar el mercat.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada