Per repartir la llum que arriba a casa, els millors aliats són els tons clars, que reflecteixen la llum i ajuden a fer que es reparteixi pertot arreu. Podeu escollir entre tons crus, pastels, beixos i en general qualsevol color clar. Si opteu pel blanc, aconseguireu un efecte únic de lluminositat i frescor afegint-hi unes gotetes de blau a la pintura.

Tingueu cura de seguir una mateixa base de tons neutres, no tan sols per a les parets, sinó també per a les tapisseries, terra, cortines, etc. Si introduïu estors o cortines una mica més foscos, aconseguireu crear més fondària visual.

Un altre dels trucs que propicien que la lluminositat augmenti és l’ús de miralls. Gràcies als seus reflexos podeu multiplicar la quantitat de llum, tant si és artificial com natural. A més, aconseguireu un altre efecte visual, gràcies a la fondària del reflex, que sembla duplicar l’habitació.

Pel que fa a la il·luminació artificial, eviteu un únic focus de llum i substituïu-lo per diversos d’intensitats diferents. Dirigiu la llum cap al sostre per augmentar la fondària visual. N’hi ha de diversos tipus, des de la coneguda llum blanca, fins a focus per omplir els racons amb una llum més ambiental.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada