Més de 1.000 signatures s’havien recollit ja aquest diumenge al vespre a la plataforma Change.org en contra del projecte de tirolina que el comú de Sant Julià vol instal·lar a la Rabassa.

La iniciativa, del grup anomenat Les Goges Associació, ha rebut ràpidament el suport de la ciutadania per tal d’oposar-se a aquest projecte “fantasma”, tal i com ells mateixos el defineixen en la descripció de la petició que va adreçada al comú de Sant Julià de Lòria i a Naturlandia.

També recorden que  Ambiotec (empresa especialitzada en consultoria i enginyeria ambiental), ha redactat un informe per a Camprabassa, el qual informa sobre l’impacte medi ambiental que suposa la tirolina: desforestació, alteració en la interacció ecològica i alteració del funcionament de l’ecosistema, increment dels nivells de contaminació acústica, …

Així mateix expliquen que “Volem una parròquia i un país que respecti i prioritzi el medi ambient davant de qualsevol interès econòmic. Hem de lluitar per una vida més ecològica”.

El nou objectiu de la petició és arribar ara a les 1.500 signatures mitjançant el següent enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada