Des de febrer fins a finals d’abril, el ‘Moviment Jove’ ha facilitat que més d’un miler de joves expressin les seves inquietuds i necessitats. Després d’aquests mesos, es considera finalitzada la participació dels joves i es comença a treballar en l’Informe de Joventut, en què es recolliran les propostes sorgides. És previst que l’Informe es presenti a finals del mes de juny al web www.movimentjove.com.

La participació dels joves s’ha dividit en dues fases: una presencial, en què es van fer tallers a Andorra, Barcelona i Tolosa, i una altra digital, a través d’un qüestionari i d’una votació final.

Els tallers van acollir gairebé 30 joves que van donar la seva opinió, van reflexionar sobre les seves necessitats i van raonar sobre les seves preocupacions.

Posteriorment als tallers, es van seleccionar les propostes sorgides i es va obrir una participació digital en què més de 300 joves van poder llegir-les i van proposar-ne de noves.

Finalment, es va obrir la votació final, en què més d’un miler de joves van entrar al formulari i van escollir, d’entre 150 propostes, les més rellevants per a ells i elles.

Amb tota la informació recollida a través de les diferents fases del projecte ‘Moviment Jove’ s’ha començat a elaborar l’Informe de Joventut i es preveu presentar-lo cap a finals de juny.

El Govern d’Andorra, els set comuns, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i l’Associació Carnet Jove Andorra estan molt satisfets de l’alta implicació dels i de les joves i esperen donar resposta, en la mesura que puguin, a totes les preocupacions i necessitats expressades al llarg del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada