autocaravanesL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet una valoració molt positiva de la posada en funcionament de l’aparcament d’autocaravanes habilitat a finals de l’any passat al terreny de terra que hi ha entre el pàrquing del Doctor Peiró i el poliesportiu municipal. Un total de 108 vehicles han passat per aquest espai durant el mes de març.

L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, s’ha mostrat convençut que la xifra d’autocaravanes augmentarà amb el bon temps, amb la consegüent repercussió econòmica, sobretot en establiments i botigues que venen articles d’alimentació i de primera necessitat. L’estada mitjana d’aquests visitants és de dos dies.

El pàrquing d’autocaravanes disposa de 9 places, separades per unes travesses. Cadascuna medeix 5 metres d’amplada i 8 de llargada. Els autocaravanistes compten amb una zona de moll i una altra d’estacionament.

Al primer espai, els conductors tenen diversos serveis per omplir els dipòsits d’aigua potable o buidar els d’aigües grises i negres. A l’aparcament, que està limitat a 72 hores, es facilita connexió individual a la xarxa elèctrica. L’estacionament d’una autocaravana té un cost de 3 euros al dia.

Trobades d’autocaravanes

L’Ajuntament urgellenc va invertir l’any passat prop de 30.000 euros en l’adequació d’aquest terreny municipal amb l’objectiu de “promoure i fomentar aquesta activitat turística, d’esbarjo i esportiva”.

En aquesta mateixa línia, la Seu durà a terme els dies 31 de maig i 1 de juny una trobada d’inauguració. El programa d’activitats també inclou una altra concentració d’aquest tipus de vehicles els dies 11, 12 i 13 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada