Més de vuitanta cotxes participen en la 5a concentració andorrana de vehicles clàssics

Els  vehicles clàssics han tornat una vegada més a rodar per l’asfalt dels carrers del Principat, i és que aquest dissabte al matí s’ha celebrat la 5a concentració de vehicles i motos clàssics organitzada per l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA), sota el títol ‘Weekend dels 60’. Més de vuitanta automòbils dels anys 60,70 i 80 arribats han circulat pels carrers d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella en una gran rua de vehicles que s’ha iniciat al Prat Gran de la parròquia encampadana. El president de l’AAVA, Lluís Dejuan, ha destacat l’alta participació de l’edició d’enguany i ha indicat que “avui en dia el vehicle clàssic ha patit un ‘boom’ i cada cop la gent s’anima més a restaurar-los”. A més, Dejuan ha posat en relleu que es tracta d’un cap de setmana lúdic, atès que “volem que coneguin el país, les nostres carreteres, instal·lacions i àpats”. Aquest diumenge finalitzarà la trobada amb una gimcana d’habilitat de conducció i una nova rua pels carrers del país.

Els motors han tornat a rugir un cop més aquest dissabte al matí al Prat Gran d’Encamp, amb la cinquena concentració andorrana de vehicles clàssics. Enguany, vuitanta cotxes i motos arribats d’Andorra, Espanya i França han participat en aquesta nova edició de la trobada organitzada per l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA), amb la col·laboració del Comú d’Encamp.

El ‘Weekend dels 60’, aquest ha estat el títol de la cinquena trobada d’automòbils clàssics que enguany ha aplegat sobretot vehicles dels anys 60,70 i 80. Tot i això, la trobada com ja és habitual ha anat més enllà de l’exposició i els conductors han tingut l’oportunitat de rodar per l’asfalt dels carrers d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, en una rua gran rua.

El president de l’AAVA, Lluís Dejuan, ha destacat l’alta participació d’aquesta edició, atès que enguany han participat “un 20% més de vehicles”. Un fet que segons Dejuan s’explica perquè “avui en dia el cotxe clàssic ha patit un ‘boom’ i cada cop la gent s’anima més a restaurar-los”. El president també ha posat en relleu que aquest cap de setmana no només està basat en l’afició i la passió pels vehicles, ja que “volem que sigui un cap de setmana lúdic”.

En aquest sentit, Dejuan ha indicat que “volem que coneguin el país, les nostres carreteres, instal·lacions i àpats”. Per aconseguir-ho, aquesta edició ha estat ambientada en la pel·lícula ‘Grease’, un fet que obligarà als conductors a disfressar-se durant el sopar que tindrà lloc aquest dissabte a les 21.30 hores al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Tot i això, abans del sopar hi haurà una altra rua, que rodarà pels carrers de la Massana, Ordino i Canillo.

La trobada finalitzarà diumenge amb una nova rua per Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, així com l’exhibició dels vehicles per al públic al Prat Gran d’Encamp.

(Text i foto: ANA)

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES