El  Pack Carnet Jove arriba aquest 2017 a la seva vuitena edició amb més de 90 promocions especials que complementen l’oferta ja existent del carnet.

Tots els usuaris que tinguin una de les modalitats del Carnet Jove poden accedir des d’avui mateix a aquest servei gratuït.

Aquells que ho desitgin podran beneficiar-se d’aquests descomptes, que suposen un estalvi total de 3.000 €, accedint a l’app del Carnet Jove Andorra (disponible a Google Play i a l’App Store).

Entre les propostes, el Pack inclou activitats d’oci, cultura, esports, formació i ofertes en viatges, transport, allotjament i restauració.

El Carnet Jove a Andorra, tutelat per l’Associació Carnet Jove Andorra, té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves a través de l’oferiment i la promoció de serveis, propostes, activitats i descomptes en diversos àmbits.

Més enllà dels descomptes, el Carnet Jove desenvolupa actuacions que cerquen la creativitat, la participació i la proactivitat dels joves.

El programa, que en l’àmbit europeu està dirigit per l’entitat European Youth Card Association (EYCA), representa més de 38 organitzacions de 36 països europeus. Totes les organitzacions promocionen la mobilitat juvenil i la ciutadania activa, i ofereixen més de 60.000 descomptes a més de 6 milions d’usuaris. El Consell d’Europa i la Comissió Europea són els col·laboradors més destacables del projecte.

Actualment, 8.095 joves d’Andorra tenen el Carnet Jove, que els dóna dret a gaudir de 250 descomptes al país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada